ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

kantareller, spår,sök och uppletande

Av Emma - 14 september 2008 21:31

Vilken skön helg!

Lördagen började med ett riktigt försenat barnkalas för Tilda. Tilda och några kompisar kalasade loss på hamburgare,glass och naturligtvis godis. Alla var nöjda efteråt, inte minst Christian och jag. Vi konstaterade att det var ett smidigt barnkalas. Förra året var vi märkta en vecka efteråt av trötthet.


På eftermiddagen åkte vi ut i skogen för att plocka svamp och träna hundarna. OJ vad vi hittade kantareller, det var helt gult på sina ställen. Christian var lite putt först när han inte hittade några men sen kom även hans svampnäsa igång. Doris fick två spår. Jag har sagt det innan men gud var hon spårar bra. Hon riktigt dammsuger spåret. Christian har lagt spåret i litte böj och det fixade hon galant. Conny fick köra ett uppletande. Vi har lite att jobba med där men det börjar komma. Han är lite väl ivrig och kör runt i rutan. Jag vill kunna derigera men det blir nog bra så småning om.


Idag har vi tränat sök. Conny,Conny min kille. F*n vad bra han gick. Jag är så otroligt nöjd och glad över honom idag. Kanske har bitarna börjat falla på plats.


På onsdag bär det av mot Stockholm och kennelläger. Det ska bli så roligt att träffa alla vänner runt om i Sverige.


Doris syskon har visat sina framfötter i utställningsringarna i helgen. Tre ställdes med fin kritik och Hp. Stort grattis säger vi.


kram Emma

 
ANNONS
 
Caisa o Cayenne

Caisa o Cayenne

15 september 2008 09:44

På onsdag träffas vi, äntligen!!!

Jag och Cayenne hoppar på tåget imorrn eftermiddag, är framme tidigt på onsdag morgon (gäsp) Tror det blir att krascha nån timme i stugan om jag ska vara människa på grillkvällen *S*

Kram till Er tvåbenta och Pussar till Conny & Doris

http://fyrfotingarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se