ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

En underbar helg!

Av Emma - 13 oktober 2008 16:13

Har jag verkligen haft. En helg som jag kan och har hämtat en massa energi ifrån. Vi har igentligen inte gjort så jätte mycket och kanske är det just det som har fått mig att må så gott.


Barnens farmor tog barnen i lördags och ordnade en tre rätters supe´. Det bjöds på välkomms drink,snittar, prinsess pizza och snöbollar. Barnen har fått en prinsess kokbock av farmor så recepten var tagna därifrån. Barnen var så stolta och hade ordnat det så fint. Under tiden de fixade och ordnade tog jag och Christian och åkte upp till klubben med hundarna. Christian grillade mig i lydnaden. Han kom med många bra tips och synpunkter. Tex säger jag sitt med två olika tonlägen vid fjärrdiregeringen. Jag har ju problem med det andra sittet så det ska bli spännande att se om en sådan liten grej kan göra det.


Christian och Doris jobbade på med lydnaden och sen fick Doris ett spår. Spåret gick lite så där. I mellanåt spårar hon klockrent men där emellan tappar hon fokus totalt. Vi funderade efteråt så nästa gång ska vi testa med att lägga ut några gottebitar i början.


Igår vad jag uppe en sväng på klubben, det var söktävlingen där. Jag kom på att det kanske är rätt bra att jag har någon aning om hur en söktävling går till. Det kändes skönt efteråt det gick så lugnt till väga. Skillnaden från träning känns inte så stor.


Idag har jag haft en kanon dag på jobbet. Det var med en skön känsla jag gick hem. Vissa dagar kan jag verkligen känna att idag har jag gjort ett bra jobb. Vad allt känns lättare då.


Nu ska jag ut i rusket och gå på promenad med Conny. Jag tänkte att jag även skulle träna lite framförgående. Det momentet har börjat lossna nu. Äntligen!


kram Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se