ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Får jag presentera Korad LPI LPII Devarox Conny JR

Av Emma - 15 augusti 2009 19:56

Detta får bli ett hyllnings inlägg till min fantastiska hund. Vilken vecka! Tre tävlingar i 2:an och tre 1:a priser.

Igår vad det som sagt Mullsjös kvällstävling som gällde. Conny bjöd på show på hög nivå. Connys mage är inställd på att få mat klockan 19.00 och får han inte mat då så äter han vad han får tag i ( är vi hemma visar han tydligt att nu är det matdags). Jag hade detta i tanken och tog med honom hans mat till tävlingen. Det sista Christian sa till mig innan jag åkte var glöm inte att ge Conny åtminstone halva maten. Visst sa jag. Nu är det ju så att mina nerver inte är som de ska på tävling. Mat var det sista jag tänkte på när jag kom fram. Efter en stund kom jag på det men tyckte då att det flöt på så bra att jag inte riktigt ville ge honom maten. Det kan ju inte vara lätt att springa med en full mage. Till nästa gång vet jag bättre. Så fort jag tog ut Conny ur bilen förstod jag att jag gjort ett misstag. Det första han gör är att kör ner huvudet i backen och roffa åt sig några stenar.

Väl inne på plan är han fokuserad och taggad men mellan varje moment tog han sig en tugga gräs. Snabb som blixten var han ( så att matte inte skulle hinna se). Vid hoppet vet jag inte vad som hände. När jag sa hopp springer Conny förbi hindret, vänder sig om och tittar på mig. Det såg ut som han tänkte Nähä det här var inte rätt om jag gör så här då. Conny går och sätter sig framför hindret och tittar på mig igen. Nej det blev inte rätt den här gången heller, han hoppar då tillbaks till mig gör en kalas ingång och frågar, blev det rätt nu då matte. Socker-Conny!!!!!!!!! Vi gör om hoppet och det går kalas bra. I bilen får han sedan sin mat och blir mätt och nöjd.


Idag så har vi varit i Forserum och tävlat i. Jag var jätte nöjd efter gårdagen så jag kunde gå ut på plan med en självsäkerhet som jag inte känt innan. Jag var inte alls lika nervös utan kunde koppla av och fokusera på vår uppgift. Det gav resultat vill jag lova. Vi hade jätte roligt inne på planen och vår runda resulterade i 190 poäng och LPII (sex 10:or, två 9:or och en 7:a) Så jäkla roligt!


Både igår och idag har jag fått en massa positiva kommentarer om denna fantastiska hund från både domare, tävlingsledare och publik. Det värmer gott . För visst är han VÄRLDES BÄSTA CONNY och det bästa av allt är att han är min!

 
ANNONS
 
U, M, V, I & T

U, M, V, I & T

15 augusti 2009 21:08

Vi gläds med dig o din härliga vovve..

Vilken stjärna du har och vilket team ni är... Stort GRATTIS!!

http://vit.gundogs.se/startsida.html

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

15 augusti 2009 23:45

Ni är fan bäst!!!

Stort Grattis, pussa på Världens bästa Socker-Conny *smack*

http://fyrfotingarna.se

 
Gitte o Mats

Gitte o Mats

16 augusti 2009 07:59

Vi gör vågen i Fryele.
SUPERGRATTIS

http://web.telia.com/~u21330143

 
Kattis

Kattis

16 augusti 2009 10:58

Jättestort grattis - ni ÄR fantastiska!!!

http://www.tjornebrant.se/dagar

 
Ingen bild

victoria&Jazza

16 augusti 2009 16:01

fler titlar lär nog inte vänta på sig med tanke på de poäng som ni drar ihop. Stort Grattis igen!!!! Ska bli så kul att ses på lördag.

Kramar från oss

 
Fia & Siri

Fia & Siri

16 augusti 2009 16:36

GRATTIS EMMA & CONNY!!! Ni är så väl unna detta så som ni kämpat & tränat. Är så glad för eran skull!! Förstår precis va du menar när du säger att du har VÄRLDENS BÄSTA CONNY...Jag har ju förmånen att ha Världens Bästa Siri....NU du Emma satsar vi stenhårt mot 3.an !!!

TASSAR
Fia & Siri

http://htt://siri.gundogs.se

 
Dukes matte

Dukes matte

16 augusti 2009 17:51

Grattttttissss!!! Vad duktiga ni är!!

Pussa på den duktiga snyggingen från oss!!

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

16 augusti 2009 18:44

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni är BÄST :-) :-)

Stor kram från en stolt mormor

 
Karolina & Berit

Karolina & Berit

16 augusti 2009 20:57

Applåder och visslingar!!! Helt fantastiska är ni!! Brorsdottern med familj är mäkta stolta!!!!!! Stora grattiskramar från Berit med familj

http://www.kynologia.bloggagratis.se

 
Frida

Frida

16 augusti 2009 21:10

Ögonen tåras och huden förvandlas till tuppaskinn.... MEGAGRATTIS!

Kramar från mormor nr 2 & stolta mamma Ambra

http://www.deveritas.se

 
Ingen bild

Carina o Leija

16 augusti 2009 22:54

Megagrattis!! Ni är så duktiga!

 
Ingen bild

Caroline

17 augusti 2009 09:44

Ett stort grattis

 
Ingen bild

Lisette

17 augusti 2009 16:05

Stort grattis!!! Vad roligt! Kul att du tränar tävlingsnerverna, för de spökar ännu mer uppåt i klasserna ;)

Kram Lisette, Chezter och Diezel

 
marie& Tee

marie& Tee

17 augusti 2009 19:55

Mega Grattis till er!!!!!!
Vilket team ni är och vilka poäng

Kramar Marie & Tee

http://hem.bredband.net/b381531

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se