ConnyochDoris

Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Ny bil och födelsedagsfirande

Av Emma - 17 april 2010 14:54

Igår fick vi hämta den nya bilen. Min bil!!!!!!!! Nu ska rutorna tonas och grindar beställas, sen tror jag att jag har den perfekta hundbilen. Tänk vad roligt det är med ny bil. Primär turen gick till landet där Christians mamma bjöd på god kvällsmat. Bilen gick kanon bra och hundarna hade gott om utrymme. Som alltid var det mysigt att komma till landet. Innan vi åkte fick jag dock påpeka för Tilda och Alwa att det inte är sommar ännu. De hade bytt kläder och tagit på sig tunna klänningar och korta leggins. Landet är lika med sommar för dem.


Kolla in den!!  


Conny och jag hann också med ett träningspass med elitgruppen igår förmiddag. Jag tog det rätt lugnt och körde tre moment som han kan. Han var fulladdad med energi och tyckte det var roligt att träna igen. Vi tränade i Rocksjöparken och det var fullt med folk, skolklasser, promenerade människor och hundar så det var en ordentlig störning för hundarna. Det imponerade var att de höll ihop riktigt riktigt bra. Doris var med och låg uppbunden och hon skötte sig jätte fint. Jag promenerad mot bilen mycket nöjd och glad tyvärr dyker det upp en löshund som springer rakt emot oss. Conny och Doris tar det ganska lugnt men plötsligt kommer det en till och den var inte speciellt trevlig. Den går fram till Doris och  börjar mucka. Hon svarar upp, i samma stund kastar sig Conny framåt och jag ramlar. När jag tittar upp står Conny mellan Doris och den andra hunden. Jag vet inte om det bara råkade bli så men känslan var att Conny medvetet gick emellan. Connys handlande lugnade ner situationen. Vid det här laget är jag så förbannad och skriker på nötterna som börjar lalla fram för att hämta sina hundar. Vad arg hon verkar hör jag att den ena säger till den andra. Jag har bara ett ord att säga IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!


Idag har vi varit och firat Christian pappa som har fyllt 60 år. Det blev bowling och god mat. Avslutningsvis åkte vi hem till oss och drack kaffe. En riktigt trevlig och lyckad dag. Nu ska jag ta ut hundarna på en långpromenad i skogen och sen ska Tilda ha sin bästis här över natt så det lär vara full rulle i kväll.

kram

 
ANNONS
 
FIA, SIRI & WIRRA

FIA, SIRI & WIRRA

17 april 2010 15:41

GRATTIS till DIN nya bil, den var ju perfekt & jättefin. Blir bra när ni tonat rutorna.

TASSAR

http://siri.gundogs.se

 
Ingen bild

Farmor Maggan

18 april 2010 21:42

Hej på Er!
Det var mysigt att ni kom ut till landet.
Det är alltid trevligt när ni kommer.
Ser ut som ett bra tillskott nya bilen, där får ni nog gott om plats.

 
Ingen bild

Mats o Gitte

19 april 2010 07:56

Hej på er också.

De va ju en trevlig liten hundbil ni köpt.
Jo Mh.t gick ungefär som vi förväntat oss
ingen tuffing precis.Men hon släppte obehagen
och är skottfast.De va ju de viktigaste.
Sköt om er. 
Pia

Pia

19 april 2010 16:34

Vilken fin bil !! Har du den när du kommer till ÅB ?
Då får jag se den live isåfall.
Jag lovar du kommer få en toppendag dagen.Det brukar vara strålande väder den dagen.
Ha det gott och kör försiktigt.
Kramis

http://www.catjings.se

 
Åsa

Åsa

21 april 2010 06:42

Wow!!! Snygg bil:-)))) Är det en Berlingo? Vi har en gammal sådan som varit så himla bra! Men nu har topplocket gett upp så det blir till att köpa en ny bil. Jag vill nog ha en sådan som du har. Pussa på duktiga hundarna! Hoppas Conny mår bättre!
Kram Åsa

http://www.devarox.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 12 maj 2011 09:56

  I måndags var vi nere i Helsingborg hos Tina och Björn på Coatfloatskennel ( http://www.coatfloat.com/ ) och hämtade hem vår lilla Tiger. Vilken grabb vi fått!!!   Trots att det bara gått några få dagar är det som om han alltid har bott här. Ha...

Av Emma - 21 mars 2011 08:15

Aj aj aj, nästan en månad mellan uppdateringarna. Men här hemma är det full rulle som vanligt. Äntligen börjar våren göra sitt intåg och kvällarna bli ljusare. Igår tog barnen fram cyklarna och det kändes som ett säkert vårtecken. I helgen har det ...

Av Emma - 20 februari 2011 21:10


Ha Ha vad roligt vi har haft det denna helg. I fredags var jag på ett riktigt roligt Friskis och Svettis pass, Dans Fuego. Jag log genom hela passet och en timme gick alldeles för fort. Det var helt klart ett pass i min smak och resten av kvällen dan...

Av Emma - 18 januari 2011 14:53


Riktigt riktigt roligt hade jag i helgen som var. Det började på fredagen med att jag tillslut blev klar med min hemtenta. Jag har tagit det lite väl lugnt på jullovet så det var tufft att komma igång igen.   Lördagsförmiddagen bjöd på sökträning...

Av Emma - 2 januari 2011 16:23


  Foto: Camilla Boström    Varför det är en fråga som vi kan ställa oss hur många gånger som helst. Frågan är bara om vi någonsin kommer få något svar. Och även om vi skulle få ett svar får vi inte tillbaks vårDoris. Livet är inte rättvist. I...

Presentation


Conny och Doris

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ConnyochDoris med Blogkeen
Följ ConnyochDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se